Sluit je aan bij de Vossen van Malpertuis en geniet van tal van voordelen tijdens het nieuwe theaterseizoen.

Heb je een voorliefde voor cultuur en theater? Draag je ons theaterhuis een warm hart toe en geloof je samen met ons in een blijvende toekomst voor Theater Malpertuis? Steun ons dan door deel uit te maken van de Vossen van Malpertuis!

Vorig seizoen konden we, mede dankzij de steun van onze Vossen, een nieuwe, groene energieketel plaatsen. Een investering die onze energiefactuur en het milieu ten goede komt. Ook konden we investeren in een toegankelijkere website én gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Maar we willen blijven groeien. In seizoen 2024-2025 zetten we in op een betere geluidsbeleving in de theaterzaal en kunnen daarom je hulp goed gebruiken!

Voor een bedrag van 150€ steun je ons in al onze projecten en geven we jou tal van voordelen in de plaats:

PRAKTISCH

Wil je je graag aansluiten bij deze fijne groep mensen en onze projecten mee mogelijk maken? Stel dan via deze link jouw 'Vossenpakket' samen of stuur een mailtje naar vossen@malpertuis.be en wij sturen jou alle info die je nodig hebt om Vos van Malpertuis te worden. Ook met vragen kan je op dit e-mailadres terecht.

GIFT

Wil je ons graag een financieel duwtje in de rug geven zonder meer? Dat kan ook! Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar, wij bezorgen je hiervoor een attest. Stort een bedrag naar keuze op ons rekeningnummer BE09 0682 1053 1857 met vermelding ‘gift’ en jouw naam.

Hartelijk dank voor jouw steun!