Hij vindt het rustgevend om met de taxi te komen. Van de firma 'Tous ensemble'. Het is beter voor de start van de avond, zegt hij.
Bedankt trouwens om een avond met hem te willen doorbrengen, ook al is daarmee niet gezegd dat het alleen maar ontspannend zal zijn.
Het is niet volkomen ongevaarlijk waarmee hij je wil en zal confronteren, maar anderzijds ook weer niet levensbedreigend. Laat ons zeggen dat je er anders zal uitkomen dan je erin bent gegaan. Maar dat is ook de bedoeling.

Hij heeft dan ook pakken ervaring. Hij heeft hier lang over nagedacht. En ook al volgt zijn vrouw hem daar niet altijd in, hij kiest ervoor om mensen op te zoeken. Hij noemt het zijn plicht. ‘Hij heeft iets af te leveren,’ zegt hij.

Mogelijks komen er een paar onverwachte vragen. Maar wees gerust. Je kan hem volledig vertrouwen. Hij doet geen vlieg kwaad.
Meer is er op dit moment eigenlijk niet te vertellen. Het zal zichzelf uitwijzen.
Heb vertrouwen.
Zijn bezoek zal je nog lang bijblijven.


Bezoek! is een nieuwe theatertekst van Piet Arfeuille, gespeeld door rasacteur Bert Luppes.
In de week van 5 mei 2025 speelt de voorstelling vier keer op locatie. De locatie in Tielt of nabije omgeving zal pas later bekend gemaakt worden.
Er kan nog niet gereserveerd worden voor deze voorstelling. Meer info volgt.

Je kan Bezoek! ook thuis ontvangen in de week van 28 april 2025. Nodig min. 10 vrienden, kennissen, familieleden uit en laat je verrassen in je eigen woonkamer. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Neem contact op met maud@malpertuis.be en verneem hoe jij een onvergetelijke avond zal beleven zonder je huis te verlaten!

Speeldata en tickets
Productie

Theater Malpertuis

Tekst en regie

Piet Arfeuille

Spel

Bert Luppes

Met de steun van

de Vlaamse Gemeenschap en de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter

Speeldata

Nog te bepalen
Nog te bepalen
nog te bepalen
nog te bepalen
Nog te bepalen
Nog te bepalen
Nog te bepalen
Nog te bepalen