Theater Malpertuis

Zaalverhuur

Theater Malpertuis beschikt over een ruime theaterzaal en foyer die apart of samen gehuurd kunnen worden wanneer onze theaterkalender dat toelaat.

Meer lezen
Malpertuis

Toegankelijkheid

Voorstellingen gaan, tenzij anders vermeld op de website en in de brochure, door in de speelzaal van Theater Malpertuis, Stationstraat 25, Tielt.

Meer lezen

Tickets reserveren

Losse tickets voor Malpertuis-producties kan je reserveren via onze kalender, voor inlichtingen over de voorstellingen kan je terecht op het nummer 051 40 62 90. We doen geen telefonische reservaties.

Voor losse tickets van de gastvoorstellingen kan je terecht bij cultuurcentrum Gildhof via de online ticketservice op www.gildhof.be, telefonisch via 051 42 82 20 of rechtstreeks aan de balie van cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9, Tielt). Lukt het niet om tickets online te bestellen, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat: elke werkdag tussen 9u en 12u30 en 13u30 en 17u via het nummer 051 42 82 20. Op woensdag worden geen reservaties verwerkt.

BETALEN

Gereserveerde tickets dienen vooraf betaald te worden en worden toegestuurd via e-mail of kan je terugvinden in de Ticketmatic-app. Tickets aan de deur betaal je cash of via bancontact aan de kassa.

ANNULEREN

Betaalde tickets worden niet teruggenomen, terugbetaald, omgeruild of vervangen tenzij Theater Malpertuis de voorstelling moet annuleren.

WACHTLIJST

Je kan intekenen op de wachtlijst wanneer een voorstelling uitverkocht is. Wanneer er plaats vrij komt, dan laten we jou dit weten.

CADEAUBON

Een verjaardag of feestdag in het verschiet? Geef een avondje theater cadeau! Mail naar info@malpertuis.be

Tarieven

Het aanbod van voorstellingen in Theater Malpertuis is een samenwerking tussen Theater Malpertuis en cultuurcentrum Gildhof. Jaarlijks vertonen we onze eigen producties en heel wat gastvoorstellingen die we zelf programmeren of in samenspraak met het cultuurcentrum Gildhof.

LOSSE TICKETS

Het basistarief voor losse tickets van Malpertuis-producties is €18. Het reductietarief voor 65-plussers en jongeren onder de 26 jaar bedraagt €16. Af en toe wijkt de prijs voor gastvoorstellingen af, dit staat steeds aangegeven bij de voorstelling. Bij voorstellingen die het label 'Jonge Leeuwen' dragen kunnen jongeren binnen aan een reductietarief, nl. €14.

SCHOLEN EN GROEPEN

Bij bepaalde producties zetten we een schoolvoorstelling op de speeldatalijst. Scholen uit de regio kunnen op die dagen tijdens de schooluren langskomen om de voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis. Wil je liever 's avonds met een leerlingengroep langskomen? Dat kan, je kan aansluiten bij de andere bezoekers. Voor leerlingen geldt het reductietarief voor -26 jarigen. Op aanvraag organiseren wij graag een rondleiding, inleiding, nagesprek en/of andere omkadering voor de leerlingen.

Ook leerlingengroepen van academies en verenigingen zijn bijzonder welkom in Theater Malpertuis. Groepen vanaf 15 personen krijgen een korting van €2 op het basistarief. Indien de groep reeds een andere korting geniet (+65 of -26) dan geldt deze prijs. Daarnaast bekijken wij graag met jullie welke extra-activiteit we kunnen aanbieden om er een leuke avond van te maken. Voor meer info en groepsinschrijvingen, mail naar info@malpertuis.be.

KANSENTARIEF

Theater Malpertuis wil de drempel zo laag mogelijk maken en een toegankelijk theater zijn. Ben je aangesloten bij een socioculturele organisatie in Tielt, dan kan je via hen aan een voordelig tarief naar een voorstelling van ons komen kijken. Via het Sociaal Huis kunnen er ook vouchers (reductie van 80% op basistarief) aangevraagd worden.
Ben je werkzaam in een socio-culturele organisatie en geïnteresseerd om met ons samen te werken? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en ontmoetingen. Voor meer informatie, mail je naar info@malpertuis.be

Parkeren

Vanaf 18u00 kan je in de straten rondom Theater Malpertuis gratis parkeren. Je kan ook parkeren op de parking naast de Onze-Lieve-Vrouwkerk aan de overkant van Theater Malpertuis of op wandelafstand aan het station.

Aanvangsuur

Voorstellingen starten om 20u30, tenzij anders vermeld. De foyer en de ticketbalie gaan open vanaf 19u30. We laten geen laatkomers toe eenmaal de voorstelling begonnen is, tenzij tijdens de (eventuele) pauze. Tickets worden dan niet terugbetaald, omgeruild of vervangen.

GSM, foto's & opnames

Het is verboden om foto's en video-opnames te maken tijdens een voorstelling. Mogen we je vragen om je telefoon uit te zetten bij het betreden van de theaterzaal.

Technische informatie

Hier kan je de technische fiche van onze theaterzaal raadplegen:

Voor technische vragen, kan je terecht bij productieleider Rik Teunis.

Verkoopkantoor

Voor alle vragen omtrent tourneeplanning en promotionele ondersteuning, kan je terecht bij CollaGe Producties: info@huubcolla.be en +32 (0) 485 71 61 57