Onder de noemer Malpertuis Studio worden masterclasses en workshops georganiseerd in Theater Malpertuis en krijgen theatermakers residentieruimte om onderzoek te doen in hun parcours als maker. In seizoen 2024-2025 verwelkomen we Bérengère Bodin en Ivan Fatjo, twee dansers die in Malpertuis een workshop zullen organiseren.

Bérengère Bodin en Ivan Fatjo zijn opgeleid aan het Centre Nationale de la Danse Contemporaine in Angers (FR) in 2000. Ze hebben beiden een carrière van internationale faam opgebouwd: Bérengère werkte met Alain Platel en Ivan met Joseph Nadj.

Bérengère en Ivan maken de voorstelling Like the full moon says, die in januari 2026 in première gaat en door Malpertuis gecoproduceerd wordt. Ter voorbereiding van die voorstelling waarin ze dansen met een lichaam dat niet meer hetzelfde is als toen ze afstudeerden 20 jaar geleden, organiseren we een driedaagse workshop (20/06-22/06/2025) in Malpertuis die zich specifiek richt op 55+. Onderwerp van de workshop is het ouder wordende lichaam en hoe daar mee om te gaan. Iedereen die graag beweegt is welkom! Professionele background of ervaring is geen vereiste.

Wil je graag deelnemen aan de workshop? Schrijf je in vóór 1 maart 2025 via julie@malpertuis.be Motiveer in max. 10 regels waarom je wil deelnemen. Er is plaats voor 15 deelnemers. Totale kostprijs: 100 euro

Op zondag 22 juni 2025 om 16u tonen Bérengère en Ivan graag hun bevindingen, samen met de mensen die de workshop gevolgd hebben, in een toonmoment.

Speeldata

Theater Malpertuis
Tielt