Op zondag 22 september 2024 geven we het startschot voor het nieuwe theaterseizoen 2024-2025 in De Traagheid (Krommewalstraat 6, Tielt) en we willen jou daar graag bij!

Om 10u nemen ondermeer Tom Goossens, Romy Louise Lauwers en Piet Arfeuille plaats op de praatstoel. Ze geven je een korte introductie op de nieuwe voorstellingen in ons theaterhuis.

Om 11u betoveren we je met de klassieke muziekvoorstelling Winterreise van actrice en zangeres Tiny Bertels en pianist Aaron Wajnberg.
Winterreise zijn vierentwintig gedichten van Wilhelm Müller, getoonzet door de Oostenrijkse componist Franz Schubert. Als geen ander kon Schubert klanken vinden bij de woorden, kon hij ze vertalen in noten, waardoor de gevoelens plotseling tastbaar worden.
Tiny zingt de mannelijke tenorpartij en wordt hierbij begeleid op piano door Aaron Wajnberg.

Deze Winterreise speelt op bijzondere plekken waarbij de existentiële reis waarover de zangeres zingt een diepere betekenis krijgt. Niet in traditionele theaterzalen, wel op locatie.
Speciaal voor de seizoensopening van Theater Malpertuis, brengt Tiny Bertels samen met pianist Aaron Wajnberg Winterreise in De Traagheid.

Om 12u30 toosten we samen op het nieuwe seizoen. Wie wil kan ook lunchen in De Traagheid (reserveren is noodzakelijk, beperkte plaatsen).

Speeldata en tickets
Zang

Tiny Bertels

Piano

Aaron Wajnberg

Speeldata

De Traagheid
Tielt